concurs ARAD

Concurs International Arad, data limita 24 aprilie 2015

V. SUBIECTUL CREAŢIILOR ARTISTICE pentru anul 2015
Compoziţiile plastice, literare în egală măsură pot aborda : subiecte din literatură, frumuseţile naturii, preocupările, jocurile, hobbyurile, pasiunile copiilor, familia casa.
1. Dimensiunea, prelucrarea şi materialul din care a fost concepută lucrarea – la latitudinea participanţilor
2. Tehnica de lucru pentru secţiunea arta vizuală :
• Pictură, pictură pe sticlă, tehnici grafice, tehnice mixte (colaj, textile, proiecte modă), tehnici tridimensionale (ceramică, sculptură, instalaţii, landart), grafică pe calculator, artă fotografică.
3. Se admit: 3-4 lucrări din fiecare gen şi categorie de vârstă, realizate în anul şcolar în curs, lucrări care nu au mai participat la alte expoziţii sau concursuri, maximum 30 lucrări de creaţie plastică şi max. 30 de creaţie literară din partea fiecarei institutii participante.
4. Secţiunea creaţie literară: Un elev poate participa doar cu o singură lucrare la subsecţiunile poezie sau proză (eseu, povestire, poveste, portret, descriere) în care va aborda temele propuse în regulamentul concursului. Aceasta se va încadra în limita unei pagini format A4, va fi redactată în Times New Roman, 12, cu diacritice, spațiere single. Titlul lucrării va fi scris în Times New Roman, 14, bold, centrat. La două rânduri de titlu se va începe scrierea textului. Juriul va decide clasamentul în funcţie de creativitatea, originalitatea şi corectitudinea în exprimare a autorilor. Creaţiile literare pot fi redactate în limba română/ maghiară/germană sau engleză.
Informatii suplimentare:
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a folosi lucrările participante în concurs şi de a le face publice în orice formă pe care organizatorii o consideră necesară pentru promovarea proiectului. Participarea la acest concurs presupune acceptarea prezentului regulament.

Leave a Reply